fredag 5 september 2008

Del 4 i min kanaliseringsprocess.

OBS! Jag har valt att använda ordet Gud men det går lika bra med Ljuset, kärleken eller Universum om Gud känns för laddat!

Det behövs inga ritualer eller ceremonier för att nå Gud. Allt du behöver göra är att öpnna ditt hjärta och din tanke för kärleken. Det finns många sanningar. Precis som Jesus sade "Min faders hus har många rum". Så sant. Sanningen har många nyanser och så länge det är ren sanning är det en bra sanning. Reinkarnation är ett frivilligt ansvar. Ni väljer själva. När jordelivet är slut behöver ni inte återfödas igen om ni inte själva väljer det, och många många göt det.Andra sidan har många sfärer. Ni lever på jordenför att Gud skall få uppleva. Se bortom det materiella, bortom det ögat ser, bortom begären och negativ energi, bortom det där finns Gud.Likt en sol bakom molnen. Kärlekens ljus, en plats, vacker av färger, klara färger, liv, där finns Gudoch vi på andra sidan när ert liv på jorden är över. Där finner ni oss.

*Så om man går till ett medium eller själv är medial så går det ju lättare.

När ni ropar så kommer vi. När ni ropar finns vi där. Men vi finns alltid där. Ropa inte för mycket på de som gått över. Släpp dem, med vetskapen att de alltid finns nära er, och att de fortfarande älskar er.De lämnar er aldrig men ni måste släppa dem och leva. Behöver ni någon ropa till Gud. JOrdelivet är kort, lev det till fullo. Smärtan är kort, snart ses ni igen. Vi är alltid tillsammans men sök oss inte. Sök istället Gud. Gud ger lindring, Gud ger kärlek. Gud är den som fyller ditt hål av hemlängtan i ditt hjärta med kärlek. De som lämnat er finns hos er, men sök dem inte alltid utan släpp dem och vet att de alltid lever i ert hjärta och snart ses ni igen.

*Okej. Men en fråga ärligt talat, vad ville Jesus när han var på jorden.

Jesus var en profet på jorden som kände Guds sanna natur. Han ville leva leva bland människorna och påminna dem om att älska Gud istället för att frukta Gud. Han kom ner för att väcka människorna. Jordem har snart uppfyllt sitt syfte. Nya själar omdanar jordens energi. Jorden har också en plan, ett syfte. Existerar men ändå inte. Vad är verkligt? Jorden, en dimma. I dimman finns sanningen.

*Hur viktigt är det att veta sina tidigare liv?

Det är inte viktigt att fokusera på de tidigare liven eller om man återföds igen. Det viktiga är att leva nu. Jordelivet är så kort och så tidsstyrt. Varje minut dör ni. Det förflutna hjälper inte nuet. Lev nu, ta tillvara på varjeminut, varje lärdom. Ni hade en plan innan ni kom. Lev mer i känslan, bygg relationerna inte det materiella. Relationer mellan föräldrar och barn, fru och man, chef och anställd, kund och säljare, husse och husdjur. Relationer. Till och med relationen mellan vän och fiende är viktig. Allt handlar om relationer. Relationen mellan dig och Gud och mellan dig och ditt inre. Alla letar efter Gud som en makt utifrån. Som att det en dag uppenbarar sig någon framför er som säger att Hej jag är Gud! Men det är en inre upplevelse. Det är det inre ögat som ser Gud och ditt hjärta och själ som känner Gud. I ditt inre öga uppenbaras allt. Det är där som du finner sanningen. Och sanningen gör er fria. Fria att leva. Fria att älska Gud och fria att vara dem ni egentligen är. Och det är avbilder av Gud.
Medmänsklighet och empati är grundläggande. Att tjäna andra människor med en uppriktig önskan av att hjälpa och förändra gör att ni växer. Ni växer inom er. Att möta utsatta och sträcka ut en hand som Jesus gjorde är medmänsklighet. Att verkligen se en annan människa och verkligen se dennes sanna natur är att ge en gåva till den personen.
Det finns olika grupper av själar. Vissa är menade att återfödas många gånger och andra grupper inte. Ni finner er sanning i ert inre. Det handlar inte om att en grupp själar är mer utvecklad än den andra utan snarare om syfte. Gud har skapat en perfekt balans. Men glöm inte att återfödelse är frivilligt. De allra flesta lever några liv på ert jordplan, sedan kommer en ny grupp med själar för att uppfylla sitt syfte. Den nya gruppen har redan börjat komma. Det hanldar främst om de som är födda de senaste 10-15 åren. Denna grupp och en till är de som nu står på tur för att uppfylla sitt syfte på jorden. En ny era börjar. De nya som föds har en klarare kontakt med Gud och kommer att återföra kärleken till Gud. De flesta av er som lever nu avslutar ert tidevarv på jorden och det är rätt.

Jag hoppas som alltid att ni läser det och tar med det ni gillar och lämnar det ni ogillar. Själv tycker jag att det är spännande att kanaliser aoch få ställa frågaor men främst att få ta emot informationen.

Inga kommentarer: